aboutus

Shenzhen Tenchy Silicone&Rubber Co.,Ltd

Shenzhen Tenchy Silicone&Rubber Co.,Ltd Shenzhen Tenchy Silicone&Rubber Co.,Ltd Shenzhen Tenchy Silicone&Rubber Co.,Ltd Shenzhen Tenchy Silicone&Rubber Co.,Ltd
1 2 3 4
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers: 50~100
Opgericht Jaar: 2008
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

 
ALLES IN SILICONE
 
Co. van Tenchysilicone&rubber, Ltd specialiseert zich in siliconeuitdrijving en vormende producten. Onze huidige productregel omvat silicone verzegelende ring, siliconebuizenstelsel, silicone versterkte slang, vormde het silicone delen, siliconepakking, siliconeprofiel, de buis van het siliconeschuim, die voor verschillende vormen, hardheid, kleur kan worden aangepast, en klanten voorzien van meer keuzen. Het Tenchysilicone is samengesteld uit een professioneel en ervaren team. Onze ingenieurs hebben ervaring meer dan 10 in het siliconegebied, en zijn vertrouwd met de aanpassing van diverse types en eigenschappen van siliconeproducten. Tegelijkertijd, rustten wij ook met de meest geavanceerde productiemachines uit en het testen materiaal, zijn wij altijd aan het front van de industrie.
 

Betrouwbare Maker van Siliconeproducten


Het Silicone & het Rubber van Shenzhentenchy concentreren zich op R&D, het ontwerp en de productie van siliconeproducten. De producten van grondstoffenverwerving aan productie en het verschepen moeten het strenge testen ondergaan en moeten de de uitvoereisen ten aanzien van derde partijcertificatie overgaan.

 

Geleverd met Twee Fabrieken om Uw Behoeften te voltooien


Wij hebben twee fabrieken - men is voor keukengerei, mobiele telefoongevallen, giften en babyproducten, en andere is voor uitdrijvingsproducten met inbegrip van verbindingen en buizen.

 

Tegelijkertijd, hebben wij een groep rijk ervaren beheerspersoneel, ontwerppersoneel, techniek en technisch personeel die siliconepunten volgens de de de eisen, tekeningen of steekproeven van de klanten verwerken ontwerpen en kan veroorzaken.

Geschiedenis

 

Het silicone van Shenzhentenchy en rubberco., Ltd

 

Gevestigd in 2008, heeft Tenchy zich op siliconegebied geconcentreerd en geconcentreerd om de beste producten van het kwaliteitssilicone aan onze klant te verstrekken.

 

 

Onze fabriek wordt gevestigd in Shenzhen, een stad Zuid- van China, vanaf 2021, hebben wij bij silicone de productie meer dan 13 jaar gewerkt, zijn onze uitgedreven siliconeslang, buizenstelselverbindingen en gevormde componenten uitgevoerd meer dan 40 landen.

 

 

Tenchy streeft Toewijding, Integriteit, Innovatie, Uitvoerbaarheid als ondernemingsgeest na die, de ‚‚gezonde en milieubescherming, het groene leven, de oorsprong van China, de globale dienst“ bedrijfsfilosofie aanhangen.

 

Na vele jaren van het procesverbetering, de kwaliteitsverbetering en marktontwikkeling, is Tenchy één van de beste fabrikanten van silicone en rubberproducten in het vasteland van China geworden.

 

 

Dienst

 

Co. van Shenzhentenchy Silicone&Rubber, Ltd is een professionele fabrikant voor silicone en rubberdieproducten in Longhua, Shenzhen wordt gevestigd. Het belangrijkste producten gamma van silicone dreef producten aan silicone gevormde producten, zoals verbindingen, slangen uit, uitdreef profielen die wijd op voedselcontainers, elektronische producten, auto's, de chemische industrieën, verpakking, machines, medische apparatuur, sportuitrusting, hardwareproducten, leiden, speelgoed en veel andere gebieden worden gebruikt.

 

China Shenzhen Tenchy Silicone&Rubber Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Shenzhen Tenchy Silicone&Rubber Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1China Shenzhen Tenchy Silicone&Rubber Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2China Shenzhen Tenchy Silicone&Rubber Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3China Shenzhen Tenchy Silicone&Rubber Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 4
China Shenzhen Tenchy Silicone&Rubber Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 5
China Shenzhen Tenchy Silicone&Rubber Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 6

Ons Team

China Shenzhen Tenchy Silicone&Rubber Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Shenzhen Tenchy Silicone&Rubber Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Contactgegevens